Welkom bij Istec Installaties

Wij verzorgen de aanleg, renovatie en onderhoud van uw gas, water en cv systemen.

Istec Installaties is een installatie bedrijf ontstaan in Schoondijke. Wij werken met een hecht, enthousiast en ervaren team. Ons doel is altijd om voor elke situatie de best mogelijke oplossing te bieden.


Om dit doel te bereiken starten wij altijd met goed naar de klant te luisteren om zo uw wensen om te zetten in de optimale technische mogelijkheden binnen uw budget. Om deze mogelijkheden te kunnen bieden werken wij nauw samen met onze leveranciers en productfabrikanten. 

Een goede installatie bepaald voor een groot deel uw wooncomfort. Goede ventilatie, aangename temperatuurbeheersing, voldoende en snel warm water zijn hierbij erg belangrijk.
Wij zorgen er voor dat uw installatie optimaal functioneert. Niet alleen de capaciteit, maar ook het rendement en geluidsniveau van de installatie bepalen uw uiteindelijke wooncomfort.

 

 

TIP!

De energieprijzen zijn aan het begin van het jaar weer omhoog gegaan, wat betekent dat uw energie rekening waarschijnlijk hoger uit zal vallen.

Meer tips vind u hier!


Istec is gespecialiseerd in: 

  • Tweede woningen

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in tweede woningen of recreatie woningen. Daarbij horen stacaravans, chalets, vakantieparkwoningen en normale woningen. 

  • CV installaties onderhoud en aanleg

Als installatiebedrijf leggen wij ons toe op al uw installatiewerk, of dit nu een kleine reparatie is, periodiek onderhoud aan uw gastoestel(len) of u bent toe aan een nieuwe kachel, cv ketel of een aanpassing aan de installatie als gevolg van verbouwing.

  • Service en onderhoud

Het onderhouden van uw klimaatinstallaties, oud of nieuw, is een van onze belangrijkste werkzaamheden, of dat nu een CV ketel, boiler, airconditioning etc is. Het onderhoud van de klimaatinstallaties in tweede- en vakantiewoningen krijgt minder aandacht, maar is wel belangrijk om bij te houden.

Istec Installatie  |  Lange Heerenstraat 32  |  4507 BB Schoondijke  |  Tel: 0117 - 401739  |  Fax: 0117 - 401412  | info@istecinstallaties.nl